Neakoon - Virke

"Apua saa kun pyytää"

045-137 0806

Yrittäjä

Tietoja minusta

yrittäjä, puutarhuri, lähihoitaja, senioripalvelu, kotiapu, viherpalvelu, puutarha, ulkoilu, virkistys, green care, luonto

Olen lähihoitaja, virikeohjaaja ja suunnittelupuutarhuri. Asun Lahdessa ja toimin yrittäjänä Lahden alueella ja ympäristökunnissa.

Palvelujeni painopisteessä ovat hyvinvointi, ulkoilu, virkistys ja kodin arjessa tukeminen. 

Avustan myös kodin ulkopuolisissa tapahtumissa, kuten perhejuhla- ynnä muut tilaisuudet sopimuksen mukaan. 

Olen työskennellyt parikymmentä vuotta pankkitoimihenkilönä kassa- ja pr-tehtävissä. Tehtäviini kuului myös erilaisten asiakastilaisuuksienjärjestäminen. Olentoiminut myös perhepäivähoitajana.

Haaveeni puutarha-alan opintoista ja alalle valmistumisesta toteutui 2002. Toimin jonkin aikaa Lahtelaisessa puutarhamyymälässä myyjänä ja puutarhaneuvojana. Perustin pienen viheralan yritykseni 2002 päätuotteenani puutarhasuunnittelu. 

Sosiaali-ja terveysalan opintojeni kautta vuonna 2012 havahduin huomaamaan ikäihmisten virkistys- ja viriketoiminnan kiinnostuksen ja toiminnan puutteen. Yhdistin sitten viher- ja terveysalan toimintoja. Tuen ja autan ikäihmisiä virkistäytymisessä omassa tai hoivakodin arjessa.

Olen PHHYKY:n hyväksymä palveluntuottaja. Palveluni ovat tuki- ja lisäpalveluja eivätkä sisällä sairaanhoidollisia toimenpiteitä

Ulkoilusta

Luonto tarjoaa paljon ihania virikkeitä aisteille. Raikas ilma tekee hyvää koko keholle. Ulkoilu rentouttaa, parantaa ruokahalua ja antaa jopa paremman yöunen.

Kotona puuhastelemme yhdessä aina kun siihen on mahdollisuus. Hoidamme mm. kodin ja pihan kasvit.

Teen vihertoiminnanohjausta myös palvelutaloissa ja hoivayksiköissä.

Toiminnastani ja pitämistäni tilaisuuksista olen saanut kiitettävää palautetta. Toiminta piristää ja pitää lääkärinkin loitommalla.

Néa