Neakoon - Senioripalvelut
Viherpalvelu/ViherLin-Nea

"Liike on lääke & vihreä hoivaa"

045-137 0806

Yrittäjä

Yrittäjä

Néa Kapanen-Niemi senioripalvelu, lähihoitaja, puutarha, luonto, vihertoiminta, vihervirike, kotipalvelu, kotiapu, seniori, ikäihminen,

Koulutukseltani olen lähihoitaja, viherohjaaja, puutarhuri (viherrakennus ja suunnittelu.) Olen työskennellyt asiakaspalvelussa suuren osan elämääni alkaen pankkimaailmasta, josta puutarha-alan ja -suunnittelun kautta "vihreäksi" lähihoitajaksi. Työni ikäihmisten palveluyksiköissä ja kotipalvelussa kasvatti ja johdatti oman hoivayrityksen perustamiseen. (ViherLin-Nea/Viherpalvelun perustin jo aiemmin) 

Tärkeitä arvojani ovat välittäminen, luottamus, rehellisyys, kunnioitus ja yksilöllinen huolenpito. Teen työni iloisin mielin, vastuullisesti ja suhtaudun positiivisesti ihmisiin ja asioihin.

Kuuntelen ja tunnistan herkästi asiakkaani tarpeet, tunteet ja mielialan. Haluan toimia asiakkaani hyvinvointia ajatellen ja hänet yksilöllisesti huomioiden. Olen kannustava, innostava ja löydän kaikista ihmisistä aina hyviä puolia. Haluan tehdä laadukasta työtä. Otan mielelläni palauttetta vastaan ja kehitän toimintatapojani.

Palveluillani tuen ja edistän kotona asumista, terveyttä ja hyvinvointia. Ulkoilulla ja vihertoiminnalla tuen ja tavoittelen liikuntakyvyn, taitojen ja tasapainon ylläpitämistä sekä mielekästä elämän laatua.

"Vihreänä" lähihoitajana olen erikoistunut virkistävän ja kuntouttavan vihertoiminnan järjestämiseen. Olen opiskellut myös tavoitteellista GreenCare -toimintaa, joka hyödyntää mm. luonnon hyvää tekevää vaikutusta ihmisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Arvostan luontoa ja tunnistan joka päivä luonnon hyvää tekevän vaikutuksen. Haluan hyödyntää ja jakaa tätä hyvinvointia lisäävää vaikutusta monipuolisesti virikkeellisessä toiminnassa. "Liike on lääke ja vihreä hoivaa."

Néa