Neakoon - Seniorit
Virkistys - Ulkoilu - Kotiapu- Viherpalvelu

"Liike on luonnon lääke - Anna vihreän piristää"

045-137 0806

Yrittäjä

Tietoja minusta

yrittäjä, puutarhuri, lähihoitaja, senioripalvelu, kotiapu, viherpalvelu, puutarha, ulkoilu, virkistys, green care, luonto

Lapsena halusin olla kasvien hoitaja ja puutarhuri. Toimin kasvien parissa, hoisin ja kasvatin niitä.

Varhaisteini-ikäisenä, kasvitarhatoiminnassa ollessani, ohjasin ja autoin myös muita saman ikäisiä puutarhanhoidossa. Kannustamalla ja innostamalla sain heidät kiinnostumaan kasveista ja luonnosta. 

Ohjaajamme palkitsikin minut useana vuonna, silloisen tavan mukaan, hopealusikalla. Olin ylpeä ja iloinen koska pidin jo tuolloin valtavasti vihreydestä, viherympäristöistä ja muiden kannustamisesta.

Koulutukseltani olen mm. lähihoitaja, viherohjaaja ja puutarhuri (viherrakennus ja suunnittelu.) Työhistoriaani kuuluu pitkäaikainen ja monipuolinen työskentely asiakaspalvelussa, erilaisissa tehtävissä, niin lasten kuin vanhempienkin ihmisten parissa.

"Minkä lapsena oppii sen vanhana taitaa" sanoo eräs sananlasku.

Vanhempani opettivat luontoliikkumisen ja toisista huolehtimisen. Luonnossa liikkuminen onkin erinomainen keino rentoutumiseen, opittujen taitojen ja liikuntakyvyn säilymisen edistämiseen. Liikkuminen on luonnollinen lääke.

Vuodet veivät koulutuksen kautta ikäihmisten pariin. Laajensin jo olemassa olevan viherpalveluyritykseni toimialaa yhdistämällä lähihoitajuuden ja viheralan. Autan arjessa, tuen piristävää liikkumista ja toiminnallisuutta, niin ulkona kuin seniorin kotiympyröissä. Sosiaalisuuden aktivoiminen auttaa usein myös paremman elämänlaadun ja mielekkään arjen tavoittelussa.

Olen erikoistunut ulkoilun ja piristävän vihertoiminnan järjestämiseen ja ohjaamiseen. Opintoihini ja palveluihini kuuluu myös tavoitteellinen ja kuntouttava GreenCare -toiminta.

Yhteisöllisyyttä ja toiminnallisuutta aktivoiva puutarha- ja vihertoiminta on otettu upeasti vastaan ja olen saanutkin toiminnasta paljon kiitosta. "Liike on luonnon lääke - Anna vihreyden piristää."

Néa