Seniori- ja virikepalvelu Neakoon
Viherpalvelu/ViherLin-Nea

"Liike on lääkettä ja vihreä hoivaa"

045-137 0806

Yrittäjä

Yrittäjä

Néa Kapanen-Niemi Neakoon, viherpalvelu, suunnittelu, puutarhaneuvonta, senioripalvelu, kotiapu, istukset, istutussuunnittelu, parveke, terassi, vihertoiminta,virikkeet

Koulutukseltani olen lähihoitaja, viherohjaaja ja puutarhuri (viherrakennus ja suunnittelu.) Olen työskennellyt asiakaspalvelussa suuren osan elämääni alkaen pankkimaailmasta, josta puutarha-alan ja -suunnittelun kautta "vihreäksi" lähihoitajaksi. Työni ikäihmisten palveluyksiköissä ja kotipalvelussa kasvatti ja johdatti oman hoivayrityksen perustamiseen. (ViherLin-Nea / Viherpalvelu jo vuodesta 2002.) 

Tärkeitä arvojani ovat luottamus, rehellisyys, kunnioitus ja välittäminen. Teen työni iloisin mielin, vastuullisesti ja suhtaudun positiivisesti ihmisiin ja asioihin.

Palveluillani tuen ja edistän kotona asumista, terveyttä ja hyvinvointia. Ulkoilulla ja vihertoiminnalla tuen ja tavoittelen liikuntakyvyn, taitojen ja tasapainon ylläpitämistä sekä mielekästä elämän laatua.

"Vihreänä" lähihoitajana ja puutarhurina olen erikoistunut virkistävän ja kuntouttavan vihertoiminnan järjestämiseen. Olen opiskellut myös tavoitteellista GreenCare -toimintaa. GreenCare hyödyntää luontoa ihmisen hyvinvoinnin edistämiseksi luontoa kuitenkaan vahingoittamatta.

Arvostan ja tunnistan luonnon hyvää tekevän vaikutuksen. Haluan jakaa ja ylläpitää hyvinvointia lisäävää toimintaa kuten puutarha- ja vihertoimintaa. "Liike on lääkettä ja vihreä hoivaa."

Néa