Neakoon 🌸 Virkistys, ulkoilu ja tukipalvelu senioreille

"Virkistys ja tuki iloksi arkeen"

045-137 0806

Yrittäjä

Tietoja minusta

yrittäjä, puutarhuri, lähihoitaja, senioripalvelu, kotiapu, viherpalvelu, puutarha, ulkoilu, virkistys, green care, luonto

Koulutukseltani olen lähihoitaja, suunnittelupuutarhuri ja teen myös viriketoiminnan ohjausta. Asun Lahdessa ja toimin yrittäjänä Lahden alueella ja ympäristökunnissa.

Kotihoidon tukipalveluja senioreille 

Näitä ovat mm. kodin arjen asiat, asioiden hoito, ulkoilutoiminta, virkistys- ja virikketoiminta ja hyvinvoinnin yleinen edistäminen.

Olen PHHYKY:n hyväksymä palveluntuottaja. Palveluni ovat tuki- ja lisäpalveluja eivätkä sisällä sairaanhoidollisia toimenpiteitä.

Tarve vei virike- ja tukitoimintaan

Sosiaali-ja terveysalan opintojeni kautta vuonna 2012 havahduin huomaamaan ikäihmisten virkistys- ja viriketoiminnan tarpeen. Yhdistin sitten viher- ja puutarha-alan osaamistani terveysalaan ja hyödynnän nyt näitä kaikkia yhdessä toimiessani ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Teen virkistys- ja viriketoimintaa sekä ulkoilussa avustavaa toimintaa myös hoivakodeissa.

Paljon aiemmin työskentelin rahoitusalalla kassa- ja pr-tehtävissä, jossa myös asiakastilaisuuksien järjestäminen ja asiakkaista huolehtiminen kuului toimenkuvaani.

Ulkoilu ja virkistys

Luonto tarjoaa ihania virikkeitä aisteille. Raikas ilma tekee hyvää koko keholle. Ulkoilu rentouttaa, parantaa ruokahalua ja antaa jopa paremman yöunen.

Teen myös vihertoiminnanohjausta palvelutaloissa ja hoivayksiköissä.

Toiminnastani ja pitämistäni tilaisuuksista olen saanut hyvää ja kiitettävää palautetta. Tämä kannustaa eteenpäin :)

Uskon, että liike ja toiminta piristävät ja pitävät lääkärin loitommalla :)

Néa