Neakoon
Seniorit - Virkistys - Ulkoilu - Kotiapu- Vihertoiminta

"Liike on luonnon lääke ja vihreys piristää"

045-137 0806

Yrittäjä

Tietoja minusta

yrittäjä, puutarhuri, lähihoitaja, senioripalvelu, kotiapu, viherpalvelu, puutarha, ulkoilu, virkistys, green care, luonto

Olen lähihoitaja, virikeohjaaja ja suunnittelupuutarhuri. Asun Lahdessa ja toimin yrittäjänä tällä alueella. Teen virkistykseen, liikuntaan ja kotiapuun painottuvaa senioripalvelua. Tuotan myös vihertoimintaa ja siihen liittyvää ohjausta.

Opintojen myötä laajensin jo olemassa olevan viheryritykseni toimialaa yhdistämällä lähihoitajuuden ja viheralan. 

Nyt autan ikäihmisiä arjessa, kannustan ja tuen liikkumisessa ja toiminnallisuudessa niin ulkona kuin kotiympyröissäkin. Tehdään yhdessä :)

Lapsena halusin olla kasvien hoitaja ja puutarhuri. Varhaisteini-ikäisenä, kasvitarhatoiminnassa, ohjasin ja autoin muita samanikäisiä puutarhanhoidossa. Sain heidätkin kiinnostumaan yhteistoiminnasta, kasveista ja luonnosta. 

Työhistoriaani kuuluu pitkäaikainen ja monipuolinen työskentely erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, niin lasten kuin vanhempienkin ihmisten parissa. "Minkä lapsena oppii sen vanhana taitaa" sanoo sananlaskukin.

Käsillä tekeminen, liikunta, toisista huolehtiminen ja hyvänmielen jakaminen ovatkin lähellä sydäntäni.

Liikkuminen ja etenkin luontoliikkuminen ovat erinomaisia tapoja opittujen taitojen ja liikuntakyvyn säilymisen kannalta. Liikkuminen luonnossa rentouttaa, antaa paremman ruokahalun ja jopa paremman yöunen.

Yksinäisyyden tunne vähenee toiminnallisuuden ja arjen sisällön lisääntyessä. Myös elämänlaatu kohenee sosiaalisuuden aktivoitumisen myötä. 

Eräs asiakkaani sanookin liikuntatoiminnasta; "Ei tätä viitsisi yksin tehdä, mutta kun tulet niin liikuminen on oikein mukavaa."

Tukipalveluni kuten myös virkistystoiminta ovatkin saaneet ilosta ja tyytyväistä palautetta ja kiitosta. "Liike on luonnon lääke ja pitää usein lääkärin loitommalla."

Néa