Neakoon
Seniorit - Virikkeet - Viherpalvelut

"Liike on luonnollista lääkettä ja vihreys hoitaa"

045-137 0806

Yrittäjä

Yrittäjä

Néa Kapanen-Niemi Neakoon, viherpalvelu, suunnittelu, puutarhaneuvonta, senioripalvelu, kotiapu, istukset, istutussuunnittelu, parveke, terassi, vihertoiminta,virikkeet

Koulutukseltani olen lähihoitaja, viherohjaaja ja puutarhuri (viherrakennus ja suunnittelu.) Olen työskennellyt asiakaspalvelussa suuren osan elämääni alkaen pankkimaailmasta, josta puutarha-alan ja -suunnittelun kautta "vihreäksi" lähihoitajaksi. Työni ikäihmisten palveluyksiköissä ja kotipalvelussa kasvatti ja johdatti oman hoivayrityksen perustamiseen. (ViherLin-Nea / Viherpalvelu jo vuodesta 2002.) 

Tärkeitä arvojani ovat luottamus, rehellisyys, kunnioitus ja välittäminen. Teen työni iloisin mielin, vastuullisesti ja suhtaudun positiivisesti ihmisiin ja asioihin.

Palveluillani tuen ja edistän kotona asumista, terveyttä ja hyvinvointia. Ulkoilulla ja vihertoiminnalla tuen ja tavoittelen liikuntakyvyn, taitojen ja tasapainon ylläpitämistä sekä mielekästä elämän laatua.

"Vihreänä" lähihoitajana ja puutarhurina olen erikoistunut virkistävän ja kuntouttavan vihertoiminnan järjestämiseen. Olen kouluttautunut myös kuntouttavaan ja tavoitteelliseen GreenCare -toimintaan. GreenCare hyödyntää luontoa ihmisen hyvinvoinnin edistämiseksi luontoa vahingoittamatta.

Haluan tuottaa hyvinvointia ja liikkumista edistävää toimintaa kuten puutarha- ja vihertoimintaa. "Liike on lääke ja vihreys hoitaa."

Néa, "se vihreä hoitaja!"