Neakoon Seniorituki - Hoiva, virkistys, kotiapu

"Liike on luonnon lääke"

045-137 0806

Yrittäjä

Tietoja minusta

yrittäjä, puutarhuri, lähihoitaja, senioripalvelu, kotiapu, viherpalvelu, puutarha, ulkoilu, virkistys, green care, luonto

Olen lähihoitaja, virikeohjaaja ja suunnittelupuutarhuri. Asun Lahdessa ja toimin yrittäjänä Lahdessa ja sen ympäristökunnissa.

Teen avustavaa ja tukea antavaa senioripalvelua, jonka painopisteessä ovat hyvinvointi, virkistys ja kodin arjessa auttaminen. 

Avustan myös kodin ulkopuolisissa tapahtumissa, kuten perhejuhla- ynnä muut tilaisuudet sopimuksen mukaan. 

Olen työskennellyt parikymmentä vuotta pankkitoimihenkilönä kassa- ja pr-tehtävissä. Tehtäviini kuului vastuullinen kassa- ja asiakaspalvelutyö maksuvälineiden parissa sekä monipuolinen asiakastilaisuuksista vastaaminen. Myöhemmin olin perhepäivähoitajana muutaman vuoden kunnes halusin toteuttaa haaveeni puutarha-alan opintoista. Toimin jonkin aikaa eräässä Lahtelaisessa puutarhamyymälässä myyjänä, antaen myös puutarhaneuvontaa. Perustin pienen viheralanyritykseni 2002 päätuotteenani puutarhasuunnittelu. 

Sosiaali-ja terveysalan opintojeni kautta 2012 havahduin huomaamaan ikäihmisten tuen, seuran ja toiminnan puutteen. Kiinnostusta toimintaan oli mutta tukijoista ja auttajista oli puute. Laajensin toimialaani ja perustin tukeen, toimintaan ja piristykseen painottuvan kotiapupalvelun yritysnimellä Virike- ja tukipalvelu Neakoon teemalla  "Tehdään yhdessä."

Tärkeintä on tarjota ikäihmiselle apua hänen elämäntilanteessaan. Tarjoan laadukasta, ikäihmisen arvoista  ja toiveenmukaista apua ja tukea.

Tätä ajatusta varten Neakoon perustettiin, ja tätä toimintaa kohtaan mielenkiinto koko ajan kasvaa.

Ulkoilusta sen verran, että ulkoillessamme tarjoaa luonto virikkeitä aisteille, raikas ilma tekee hyvää koko keholle. Ulkoilu rentouttaa, parantaa ruokahalua ja antaa jopa paremman yöunen. Yksinäisyyden tunne vähenee toiminnan ja seuran myötä ja usein elämänlaatukin kohenee. 

Kotona puuhastelemme mahdollisuuksien mukaan yhdessä ja hoidamme tarpeen mukaan myös kasvit.

Olen tehnyt vihertoimintaohjausta myös palvelutaloissa ja -yksiköissä.

Eräs asiakkaani sanoo toiminnasta; "Yksin ei viitsi tehdä, mutta kun tulet niin on oikein mukavaa."

Työstäni olen saanut ilosta ja kiitettävää palautetta. "Liike on luonnon lääke, se piristää ja pitää lääkärinkin loitommalla."

Néa